HappyColon

Slăbeşte sănătos cu Happy Colon

Cele mai multe dintre noi cunosc senzaţia de nemulţumire atunci când ne privim în oglindă şi ne vedem propria imagine. Uneori ne promitem că de săptămâna viitoare sau poate de luna viitoare vom face ceva, orice pentru a scăpa de kilogramele pe care le urâm atât de mult.

Slabeste sanatos cu Happy Colon!

Slăbeşte sănătos cu Happy Colon!

Din păcate stilul nostru de viaţă agitat ne lasă prea puţin timp liber pentru a face mişcare şi atunci recurgem la ceva ce ne este mult mai la îndemână: dieta de slăbire. Şi astfel, mai toate femeile trecute de 30 de ani au ţinut sau au încercat să ţină măcar o dată o dietă de slăbire.

Femeile care au trecut printr-o astfel de experienţă ştiu că cel mai greu lucru într-o cură de slăbire este să te lupţi cu pofta de mâncare, pofta de alimente apetisante, dar hipercalorice: dulciuri sau alimente prăjite. Din fericire pentru această problemă există acum o soluţie simplă şi uşor de urmat: cura cu Happy Colon.

Happy Colon este un produs original, cu o formulă specială de fibre alimentare solubile şi insolubile din seminţe de in şi psyllium. Aceste fibre, odată înghiţite, absorb o mare cantitate de apă şi duc la formarea unui gel voluminos. Ocupând mult spaţiu în stomac, acest gel conferă rapid senzaţia de saţietate. De aceea este recomandat să luăm porţia de Happy Colon înainte de masă: vom mânca mai puţin, ne vom sătura mai repede şi ne va fi mai uşor să urmăm dieta.

Rolul benefic al fibrelor alimentare din Happy Colon nu se opreşte aici. Silueta noastră se subţiază şi prin alte mecanisme de acţiune:

  • stimulează digestia
  • reglează metabolismul grăsimilor
  • scade absorbţia de grăsimi şi zahăr din alimentele înghiţite
  • favorizează reducerea stratului de grăsimi, ameliorarea celulitei
  • scade apetitul pentru alimentele cu grăsimi din dietă
  • reduce grăsimile din sânge (colesterolul și trigliceridele) 
  • controlează nivelul zahărului din sânge
Cu Happy Colon cura de slăbire va fi mult, mult mai uşoară!

Cu Happy Colon cura de slăbire va fi mult, mult mai uşoară!

Un alt avantaj al curei cu Happy Colon este că fibrele vin cu un aport caloric redus: fiecare gram de fibre solubile aduce doar 4 calorii, iar fibrele insolubile sunt practic fără calorii. În plus, fibrele vor stimula arderea grăsimilor şi transformarea lor în energie, iar noi vom putea fi pline de energie, chiar dacă suntem la dietă.

Şi, pentru a completa toate aceste efecte benefice de scădere în greutate, în formula Happy Colon au fost introduse pătrunjelul, lemnul dulce, păpădia, chimen, coriandru, argilă.

Păpădia şi pătrunjelul accelerează metabolismul grăsimilor şi scad retenţia de apă şi astfel este favorizată reducerea stratului adipos şi implicit ameliorarea celulitei. Pentru că este important să scad în greutate, dar şi mai important este să pierd acele kilograme inestetice! Lemnul dulce scade pofta de mâncare şi are efect tonic, ceea ce va face dieta mai uşor de trecut, fără oboseală.

În timpul curelor de slăbire sunt mobilizate în circulaţia sangvină şi mari cantităţi de toxine pe care organismul trebuie să le cureţe. Dieta modernă se bazează în cea mai mare parte pe alimente rafinate cu conținut redus de fibre și astfel asigură mai puțin de jumătate din necesarul de fibre.

Este foarte dificil să consumăm o cantitate de 25-30 de grame de fibre alimentare pe zi (cantitatea medie recomandată pentru un regim alimentar sănătos şi echilibrat). Astfel,  este necesar să utilizăm un supliment de fibre, iar Happy Colon, prin conţinutul său crescut de fibre de in şi psyllium, asigură o eliminare rapidă a toxinelor din organism prin detoxifierea colonului. În acest fel sunt evitate supraîncărcarea şi îmbolnăvirea ficatului, rinichilor, pielii (alte organe cu rol în detoxifiere a organismului).

 Tocmai de aceea, cu Happy Colon ai siguranţa că vei slăbi sănătos!

Comanda acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Comandă acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Tags: , , ,

2 Comments to "Slăbeşte sănătos cu Happy Colon"

  1. [...] Slăbeşte sănătos! [...]

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

Mai sănătoasă, mai frumoasă