HappyColon

Scapă de constipaţie cu Happy Colon!

Happy Colon - Mai sanatoasa, mai frumoasa

Happy Colon – Mai sanatoasa, mai frumoasa

Ritmul alert în care se desfăşoară viaţa noastră de zi cu zi ne lasă prea puţin timp liber. Tocmai de aceea căutăm mai tot timpul soluţiile cele mai facile şi mai rapide. Ajungem să facem compromisuri alimentare pentru a mai câştiga un pic de timp, însă aceste compromisuri nu rămân fără urmări: alimentele rafinate, care ne sunt mai la îndemână, şi orarul dezordonat al meselor ne duc cel mai adesea la tulburări de tranzit intestinal şi în special la constipaţie. Stilul alimentar actual aduce în medie o cantitate de 5-14 grame de fibre pe zi, mult prea puţin faţă de 25-30 de grame cât ar trebui să consumăm în mod normal.

Constipația cronică este de 3 ori mai frecventă în rândul femeilor comparativ cu bărbații, iar frecvența crește pe măsură ce înaintăm în vârstă.

Constipația cronică poate duce la complicații cu efecte negative asupra sănătății. Aceste complicații apar în primul rând la nivelul tubului digestiv (dureri abdominale, balonare, hemoroizi, fisuri anale, hernie abdominală, etc.), dar și complicații generale: dureri de cap, greață, respirație urât mirositoare, miros neplăcut al corpului, acnee, insomnie, oboseală cronică, cearcăne, imunitate scăzută, depresie, chiar anxietate.

Din fericire, pentru această problemă există acum o soluţie simplă, 100% naturală şi foarte uşor de pus în practică: cura cu Happy Colon.

Happy Colon este un produs original, supliment alimentar 100% natural cu fibre de in şi psyllium. Este o combinaţie de 7 plante şi argilă, special selectate, care reglează natural funcţionarea normală a tubului digestive, eliminând constipaţia şi cu numeroase alte beneficii pentru sănătatea şi frumuseţea noastră.

Fibrele alimentare din Happy Colon (provenite din semințele de in şi tărâțele de psyllium), odată ajunse în tubul digestiv, se umflă precum un burete, ajută la formarea bolului fecal şi accelerează tranzitul intestinal. Aceste efecte sunt potenţate de acţiunea antiinflamatorie şi antiseptic a chimenului, pătrunjelului, păpădiei şi lemnului dulce şi de acţiunea stimulatorie pe peristaltismul intestinal a lemnului dulce. Digestia este îmbunătăţită şi de coriandru prin stimularea secreţiei sucurilor digestive, cu calmarea durerilor abdominale și prevenirea balonărilor și a gazelor intestinale. Astfel, sistemul digestiv funcţionează mai eficient, iar constipaţia dispare.

Happy Colon are acțiune laxativă ușoară, blândă, fiind un laxativ de volum. Spre deosebire de laxativele clasice, Happy Colon poate fi administrat pe termen lung, fără să dea dependență. Raportul optim de fibre solubile și fibre insolubile din formula Happy Colon asigură stimularea naturală a tranzitului intestinal. Laxativele clasice sunt de obicei laxative stimulante (precum cruşinul, senna, aloe, reventul) cu efect purgativ foarte puternic care pot fi folosite doar ocazional, în cazuri de urgență datorită riscului crescut de dependenţă şi toxicitate.

Happy Colon este soluţia simplă şi eficientă care te scapă în mod sănătos de constipaţie!

 

Happy Colon Ingrediente Naturale 100%

Happy Colon Ingrediente Naturale 100%

Comanda acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Comandă acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Tags: , , ,

2 Comments to "Scapă de constipaţie cu Happy Colon!"

  1. [...] Scapă de constipaţie! [...]

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

Mai sănătoasă, mai frumoasă