HappyColon

Happy Colon te ajută sa scapi de balonare!

Fibrele alimentare din Happy Colon (provenite din semințele de in şi tărâțele de psyllium) se umflă precum un burete odată ajunse în tubul digestiv, ajută la formarea bolului fecal şi accelerează tranzitul intestinal. Aceste efecte sunt potenţate de acţiunea antiinflamatorie şi antiseptică a chimenului, pătrunjelului şi lemnului dulce şi de acţiunea stimulatorie pe peristaltismul intestinal a lemnului dulce. Astfel, sistemul digestiv funcţionează mai eficient, iar constipaţia dispare.

Fibrele insolubile sau brute se găsesc în semințe de in, fructe cu coajă, nuci, legume rădăcinoase, făină integrală, tărâțe de porumb.

Fibrele insolubile sau brute se găsesc în semințe de in, fructe cu coajă, nuci, legume rădăcinoase, făină integrală, tărâțe de porumb.

Happy Colon are acțiune laxativă ușoară, blândă, fiind un laxativ de volum. Spre deosebire de laxativele clasice, Happy Colon poate fi administrat pe termen lung, fără să dea dependență. Raportul optim de fibre solubile și fibre insolubile din formula Happy Colon asigură stimularea naturală a tranzitului intestinal. Laxativele clasice sunt de obicei laxative stimulante (precum cruşinul, senna, aloe, reventul) cu efect purgativ foarte puternic care pot fi folosite doar ocazional, în cazuri de urgență.

Foarte important este să nu uit că trebuie să consum 2 litri de apă în fiecare zi! Fără un aport corect de apă, risc să reapară constipaţia.

Odată ce am scăpat de constipaţie şi am un tranzit intestinal normal, pot alege să reduc doza de Happy Colon la o singură doză de 8 g/zi (o linguriţă dozatoare) şi astfel să împiedic reapariţia constipaţiei. Şi pot avea toate aceste beneficii fără riscul de a deveni dependentă!

Detoxifierea este procesul natural de eliminare a toxinelor din organism. Colonul, plămânii, ficatul, rinichii, pielea sunt organele care contribuie la detoxifierea organismului.

Curele de detoxifiere au o istorie de mii de ani, fiind cunoscute încă din antichitate. Uneori au fost utilizate ca metode de vindecare, alteori ca tratamente de reîntinerire și regenerare. Rezultatul este surprinzător și constă în îmbunătățirea tonusului general, în pierderea kilogramelor nedorite și în recuperarea mai rapidă din eventualele afecțiuni existente. Pierderea unor kilograme inestetice, ameliorarea celulitei, eliminarea senzației de balonare și îmbunătățirea aspectului pielii sunt doar câteva beneficii suplimentare pe care le aduce o cură de detoxifiere.

La ora actuală se știe că detoxifierea este o necesitate. Dacă nu facem acest lucru, apar o serie de tulburări, inițial minore, dar care se vor agrava în timp: balonări, constipație, flatulență, digestie proastă, se ajunge la creștere în greutate, oboseală cronică, predispoziție pentru boli (imunitate scăzută), alergii, tulburări de concentrare, dureri de cap (migrene), depresie, apetit sexual scăzut, infertilitate.

Happy Colon te ajuta sa slabesti in mod sanatos!

Happy Colon te ajută să slăbeşti în mod sănătos!

Comanda acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Comanda acum Happy Colon la doar 99 de lei!

 

 

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

Mai sănătoasă, mai frumoasă