HappyColon

Happy Colon te ajută să reglezi glicemia!

papadie

Păpădia stimulează activitatea ficatului şi reglează nivelul glicemiei.

Happy Colon este un supliment alimentar 100% natural cu fibre de in şi psyllium și plante pentru detoxifiere. Este o combinaţie de 7 plante şi argilă, special selectate, care ajută organismul în procesul de detoxifiere şi reglează natural funcţionarea normală a tubului digestiv.

Păpădia este o plantă medicinală apreciată pentru proprietățile ei terapeutice: curață organismul de toxine prin absorbția toxinelor din colon, stimulează activitatea ficatului, reglează nivelul glicemiei, stimulează regenerarea celulară. Este un remediu natural în tratamentul unor variate afecțiuni datorită acțiunii acestora asupra organismului: depurativă, sudorifică, diuretică, stimulatorie, antioxidantă, tonică, antiinflamatoare, fiind utilizată și ca tratament cosmetic pentru un ten mai luminos şi fără acnee.

Fibrele de psyllium blochează parţial absorbția zahărului la nivel intestinal.

Fibrele de psyllium blochează parţial absorbția zahărului la nivel intestinal.

Fibrele de psyllium blochează și absorbția colesterolului și a zahărului de la nivelul intestinului.

Tărâţele de psyllium sunt foarte utile în cazul curelor de slăbire. Odată consumate, fibrele din psyllium se vor umfla în stomac prin capacitatea mare de absorţie a apei şi în felul acesta saţietatea apare rapid, iar cantitatea de alimente consumate este redusă. Pe de altă parte, tărâţele de psyllium vin cu un aport caloric redus.

Fibrele solubile sau pectinele se găsesc cu preponderență în tărâțele de psyllium, semințele de in, ovăz, orz, fructe, mazăre și fasole. Aceste fibre se dizolvă în apă, rezultând o substanță cu consistență gelatinoasă. Astfel de fibre, prin faptul că măresc volumul alimentelor prezente în stomac conferă o senzație de sațietate precoce. Fibrele solubile reduc absorbția grăsimilor și a zahărului și de aceea sunt recomandate persoanelor care au dereglări ale nivelului colesterolului sau glicemiei.

Happy Colon Ingrediente Naturale 100%

Happy Colon – Ingrediente 100% Naturale

Comanda acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Comandă acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

Mai sănătoasă, mai frumoasă