HappyColon

Happy Colon te ajută să contolezi mai uşor nivelul de colesterol!

Happy Colon este un supliment alimentar 100% natural cu fibre de in şi psyllium și plante pentru detoxifiere. Este o combinaţie de 7 plante şi argilă (zeolit), special selectate, care ajută organismul în procesul de detoxifiere şi reglează natural funcţionarea normală a tubului digestiv.

Fibrele alimentare sunt complexe de carbohidrați pe care organismul uman nu le poate digera și absorbi și provin din alimentele de origine vegetală: fructe, legume, cereale integrale.

tarate de psylliumFibrele sunt clasificate, în funcție de proprietăți, în 2 categorii: solubile (se dizolvă în apă) și insolubile (nu se dizolvă în apă).

Fibrele solubile sau pectinele se găsesc cu preponderență în tărâțele de psyllium, semințele de in, ovăz, orz, fructe, mazăre și fasole. Aceste fibre se dizolvă în apă, rezultând o substanță cu consistență gelatinoasă. Astfel de fibre, prin faptul că măresc volumul alimentelor prezente în stomac conferă o senzație de sațietate precoce. Fibrele solubile reduc absorbția grăsimilor și a zahărului și de aceea sunt recomandate persoanelor care au dereglări ale nivelului colesterolului sau glicemiei.

Happy Colon este un supliment alimentar 100% natural cu fibre de in şi psyllium și plante pentru detoxifiere. Este o combinaţie de 7 plante şi argilă (zeolit), special selectate, care ajută organismul în procesul de detoxifiere şi reglează natural funcţionarea normală a tubului digestiv.

Seminţele de in s-au dovedit eficiente în stimularea digestiei și tratarea constipaţiei. Acestea au un efect laxativ blând, datorită conţinutului ridicat de fibre (100 g de seminţe de in conţin aproximativ 40 g de fibre alimentare din care 10 grame fibre solubile si 30 grame fibre insolubile), fiind indicate în tratamentul constipaţiilor cronice.

Odată ingerate, semințele absorb multă apă și formează un bol în tubul digestiv care împinge materiile reziduale din intestin. În acest fel sunt rezolvate constipațiile și sunt stimulate procesele naturale de detoxifiere a organismului.

De asemenea, uleiul din seminţe de in are efect calmant şi antiinflamator, fiind util în inflamaţiile tractului digestiv, în sindromul de colon iritabil şi în cazul hemoroizilor, diverticulitei, bolii Crohn.

Datorită conţinutului de acizi graşi Omega 3, seminţele de in menţin sănătatea inimii, au efect antioxidant şi antitumoral, contribuind la prevenirea cancerului de sân, de colon şi de prostată. Prin conţinutul lor de acizi graşi esenţiali, seminţele de in contribuie la scăderea tensiunii arteriale, la reducerea nivelului de colesterol şi de trigliceride.argila zeolit

Tărâţele de psyllium sunt foarte bogate în fibre solubile, conținând de 14 ori mai multe fibre solubile decât ovăzul. Astfel, 100 g psyllium conțin 71 g fibre solubile, aceeași cantitate de ovăz − doar 5 g fibre solubile. Din acest motiv, tărâțele de psyllium, odată ajunse în colon absorb apa, mărindu-și volumul și luând forma unui gel în care sunt reținute substanțele toxice şi ulterior eliminate. Cantitatea mare de fibre solubile stimulează peristaltismul intestinal şi normalizează tranzitul intestinal, prevenind sau eliminând constipaţia.

Fibrele de psyllium sunt recomandate atât în constipaţie, cât și în diaree. În diaree, gelul de psyllium absoarbe excesul de lichid din materiile fecale.

Fibrele de psyllium blochează și absorbția colesterolului și a zahărului de la nivelul intestinului.

Zeolitul este foarte bogat în minerale: fier, calciu, magneziu, siliciu, sodiu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, cobalt, mangan, aluminiu.

Suplimentele care conțin zeolit sunt recomandate în tratamentul celor care suferă de anumite afecțiuni ale aparatului cardiovascular deoarece normalizează ritmul cardiac, tensiunea arterială, normalizează nivelul colesterolului sangvin: hipertensiune arterială de origine renală, hipotensiune, îmbunătățirea circulației arteriale și venoase;

Happy Colon te ajuta sa fii mai sanatoasa mai frumoasa

Happy Colon te ajută să fii mai sănătoasă mai frumoasă!

Comanda acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Comandă acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

Mai sănătoasă, mai frumoasă