HappyColon

Happy Colon e bogat in acizi graşi esenţiali Omega 3!

Ştiai că seminţele de in conţin aproape de două ori mai mulţi acizi graşi esenţiali Omega 3 decât peştele?

Seminţele de in conţin aproape de două ori mai mulţi acizi graşi esenţiali Omega 3 decât peştele

Seminţele de in conţin aproape de două ori mai mulţi acizi graşi esenţiali Omega 3 decât peştele

De asemenea, uleiul din seminţe de in are efect calmant şi antiinflamator, fiind util în inflamaţiile tractului digestiv, în sindromul de colon iritabil şi în cazul hemoroizilor, diverticulitei, bolii Crohn.

În plus, fibrele alimentare din seminţele de in şi tărâţele de psyllium au ca efect reglarea tranzitului intestinal. Dacă alimentele nu mai stagnează în tubul digestiv, atunci riscul de repunere în circulaţie a toxinelor este mai mic.

Aceste efecte sunt potenţate de celelalte plante alese cu grijă din produsul Happy Colon: chimenul, patrunjelul, coriandrul, lemnul dulce şi păpădia care stimulează digestia, reechilibrează flora intestinală, ajută la eliminarea toxinelor din colon şi stimulează tranzitul intestinal.

Datorită conţinutului de acizi graşi Omega 3, seminţele de in menţin sănătatea inimii, au efect antioxidant şi antitumoral, contribuind la prevenirea cancerului de sân, de colon şi de prostată. Prin conţinutul lor de acizi graşi esenţiali, seminţele de in contribuie la scăderea tensiunii arteriale, la reducerea nivelului de colesterol şi de trigliceride.

Ultimul component al produsului Happy Colon este argila, foarte cunoscută şi folosită pentru efectul său antitoxic puternic.

Astfel, Happy Colon vine cu o formulă optimă de 8 ingrediente alese cu grijă pentru a asigura detoxifierea colonului şi beneficiile pentru sănătate ce decurg din aceasta.

 

Detoxifiere cu Happy Colon pentru un organism sanatos

Detoxifiere cu Happy Colon pentru un organism sanatos

Comanda acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Comandă acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Tags: , , , ,

One Comment to "Happy Colon e bogat in acizi graşi esenţiali Omega 3!"

  1. [...] Happy Colon e bogat in acizi graşi esenţiali Omega 3! [...]

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

Mai sănătoasă, mai frumoasă