HappyColon

Happy Colon asigură stimularea naturală a tranzitului intestinal!

Fibrele alimentare din Happy Colon (provenite din semințele de in şi tărâțele de psyllium) se umflă precum un burete odată ajunse în tubul digestiv, ajută la formarea bolului fecal şi accelerează tranzitul intestinal. Aceste efecte sunt potenţate de acţiunea antiinflamatorie si antiseptică a chimenului, pătrunjelului şi lemnului dulce şi de acţiunea stimulatorie pe peristaltismul intestinal a lemnului dulce. Astfel, sistemul digestiv funcţionează mai eficient, iar constipaţia dispare.

Happy Colon are acțiune laxativă ușoară, blândă, fiind un laxativ de volum. Spre deosebire de laxativele clasice, Happy Colon poate fi administrat pe termen lung, fără să dea dependență. Raportul optim de fibre solubile și fibre insolubile din formula Happy Colon asigură stimularea naturală a tranzitului intestinal. Laxativele clasice sunt de obicei laxative stimulante (precum cruşinul, senna, aloe, reventul) cu efect purgativ foarte puternic care pot fi folosite doar ocazional, în cazuri de urgență.

Foarte important este să nu uit că trebuie să consum 2 litri de apă în fiecare zi! Fără un aport corect de apă, risc să reapară constipaţia.

Odată ce am scăpat de constipaţie şi am un tranzit intestinal normal, pot alege să reduc doza de Happy Colon la o singură doză de 8 g/zi (o linguriţă dozatoare) şi astfel să împiedic reapariţia constipaţiei. Şi pot avea toate aceste beneficii fără riscul de a deveni dependentă!

Happy Colon este recomandat persoanelor cu :

  • constipaţie cronica
  • supraponderale sau cu risc de obezitate
  • predispozitie la  creşterea colesterolului în sânge
  •  ateroscleroza
  •  inflamaţii tubului digestiv
  •  sindrom de colon iritabil
  • risc de  cancer de colon şi prostată
Happy Colon te ajuta sa fii mai sanatoasa mai frumoasa

Happy Colon te ajută să fii mai sănătoasă, mai frumoasă

Comanda acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Tags: , , , , ,

One Comment to "Happy Colon asigură stimularea naturală a tranzitului intestinal!"

  1. [...] « Happy Colon asigură stimularea naturală a tranzitului intestinal! [...]

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

Mai sănătoasă, mai frumoasă