HappyColon

Happy Colon ajută la reglarea metabolismului general al organismului

Cea mai eficientă metodă de detoxifiere a organismului este detoxifierea colonului. Folosind această metodă de detoxifiere putem asigura eliminarea toxinelor din organism, ceea ce duce la o ameliorare semnificativă a stării noastre generale de sănătate. Multe dintre problemele de sănătate vor fi diminuate sau chiar vor dispărea:

 • Afecțiuni digestive: constipație, tranzit intestinal lent, balonări, gaze intestinale (meteorism), colon iritabil, hemoroizi, polipi intestinali, afecțiuni biliare;
 • Alte afecțiuni: afecțiuni ale pielii (acnee, furuncule, eczeme), migrene, alergii, astenie fizică.

Alte beneficii ale detoxifierii colonului pot include:

 • creșterea vitalității;
 • reducerea presiunii sanguine
 • reducerea grăsimilor din sânge (colesterolul și trigliceridele)  
 • sporirea asimilării vitaminelor si mineralelor;
 • creșterea imunității;
 • beneficii pentru frumusețe: piele mai curată și mai luminoasă, păr mai strălucitor, mirosul corpului mai plăcut;
 • refacerea florei intestinale;
 • accelerarea metabolismului și scăderea în greutate.

Mulți oameni împărtășesc că se simt întineriți atât din punct de vedere fizic, cât și mental după terapia de detoxifiere a colonului.

papadie

Păpădia accelerează metabolismul grăsimilor și contribuie la eliminarea retențiilor de apă din țesuturi, favorizând reducerea stratului adipos și ameliorarea celulitei.

Happy Colon este un supliment alimentar 100% natural cu fibre de in şi psyllium și plante pentru detoxifiere. Este o combinaţie de 7 plante şi argilă, special selectate, care ajută organismul în procesul de detoxifiere şi reglează natural funcţionarea normală a tubului digestiv. Păpădia este o plantă medicinală apreciată pentru proprietățile ei terapeutice: curață organismul de toxine prin absorbția toxinelor din colon, stimulează activitatea ficatului, reglează nivelul glicemiei, stimulează regenerarea celulară. Este un remediu natural în tratamentul unor variate afecțiuni datorită acțiunii acestora asupra organismului: depurativă, sudorifică, diuretică, stimulatorie, antioxidantă, tonică, antiinflamatoare, fiind utilizată și ca tratament cosmetic pentru un ten mai luminos şi fără acnee.

Accelerează metabolismul grăsimilor și contribuie la eliminarea retențiilor de apă din țesuturi, favorizând reducerea stratului adipos și ameliorarea celulitei.

Beta-carotenul conţinut de păpădie este un puternic antioxidant care luptă împotriva cancerului şi ajută la creşterea imunităţii organismului.

argila zeolit

Zeolitul este foarte bogat în minerale: fier, calciu, magneziu, siliciu, sodiu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, cobalt, mangan, aluminiu.

Zeolitul este foarte bogat în minerale: fier, calciu, magneziu, siliciu, sodiu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, cobalt, mangan, aluminiu.

Suplimentele care conțin zeolit sunt recomandate în tratamentul celor care suferă de anumite afecţiuni:

 • Afecțiuni gastro-intestinale deoarece realizează normalizarea secreției gastrice, favorizează cicatrizarea rănilor gastrice și previne contracțiile spastice și durerea: ulcer, gastrită, colită, enterocolită, rectocolită, hemoroizi, constipație, pancreatită cronică, colecistită fără calculi, diaree, dizenterie;
 • Afecțiuni ale aparatului cardiovascular deoarece normalizează ritmul cardiac, tensiunea arterială, normalizează nivelul colesterolului sangvin: hipertensiune arterială de origine renală, hipotensiune, îmbunătățirea circulației arteriale și venoase;
 • Afecțiuni ale sistemului nervos central prin eliminarea tensiunii musculare si spasmelor musculare, efect tonic pe sistemul nervos prin combaterea stresului;
 • Afecțiuni hepatice și renale deoarece favorizează funcționarea în parametri normali a ficatului și rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei și creatininei prin îmbunătățirea metabolismului și circulației.
 • Afecțiuni tumorale: în timpul și după tratamentul chimioterapic, reduce nevoia de analgezice și narcotice, crește nivelul de fier sangvin, favorizează refacerea celulelor roșii;
 • Afecțiuni dermatologice și cosmetice, argila este un component de bază, datorită efectelor antioxidate care încetinesc procesele de îmbătrânire. Ea mai poate fi folosită cu succes în tratarea psoriazisului, acneei, urticariei, iritațiilor pielii sau a altor probleme ale epidermei.

Una dintre cele mai cunoscute utilizări ale argilei o reprezintă curele de detoxifiere. Argila are un efect antitoxic foarte puternic, are capacitatea de legare a toxinelor și de eliminare a lor.

Happy Colon contine Omega 3 esential pentru o inima sanatoasa

Happy Colon conţine Omega 3 esenţial pentru o inimă sănătoasă!

Comanda acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Comandă acum Happy Colon la doar 99 de lei!

 

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

Mai sănătoasă, mai frumoasă