HappyColon

Seminţe de in

Seminţe de in (Linum usitatissimum) happy_colon_katalog_pechat-25

Seminţele de in s-au dovedit eficiente în stimularea digestiei și tratarea constipaţiei. Acestea au un efect laxativ blând, datorită conţinutului ridicat de fibre (100 g de seminţe de in conţin aproximativ 40 g de fibre alimentare din care 10 grame fibre solubile si 30 grame fibre insolubile), fiind indicate în tratamentul constipaţiilor cronice.

Odată ingerate, semințele absorb multă apă și formează un bol în tubul digestiv care împinge materiile reziduale din intestin. În acest fel sunt rezolvate constipațiile și sunt stimulate procesele naturale de detoxifiere a organismului.

De asemenea, uleiul din seminţe de in are efect calmant şi antiinflamator, fiind util în inflamaţiile tractului digestiv, în sindromul de colon iritabil şi în cazul hemoroizilor, diverticulitei, bolii Crohn.

Datorită conţinutului de acizi graşi Omega 3, seminţele de in menţin sănătatea inimii, au efect antioxidant şi antitumoral, contribuind la prevenirea cancerului de sân, de colon şi de prostată. Prin conţinutul lor de acizi graşi esenţiali, seminţele de in contribuie la scăderea tensiunii arteriale, la reducerea nivelului de colesterol şi de trigliceride.

De asemenea, seminţele de in stimulează arderea grăsimilor şi transformarea lor în energie, fiind de un real ajutor pentru combaterea obezităţii. Datorită fibrelor, seminţele de in dau senzaţia de saţietate foarte rapid, reducând cantitatea de alimente consumate şi ajutând la pierderea în greutate.

Ştiai că seminţele de in conţin aproape de două ori mai mulţi acizi graşi esenţiali Omega 3 decât peştele?

Seminţele de in, la fel ca şi produsul Happy Colon, sunt recomandate în special persoanelor care au o dietă săracă în fibre alimentare (fructe şi legume crude, cereale integrale).

Datorită seminţelor de in, Happy Colon este recomandat persoanelor cu :

  • constipaţie cronica
  • supraponderale sau cu risc de obezitate
  • predispozitie la  creşterea colesterolului în sânge
  •  ateroscleroza
  •  inflamaţii tubului digestiv
  •  sindrom de colon iritabil
  • risc de  cancer de colon şi prostată
Comanda acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Comandă acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Mai sănătoasă, mai frumoasă