HappyColon

Argilă

Argilă (Zeolit)happy_colon_katalog_pechat-34

Zeolitul este compus dintr-un grup unic de minerale cu sarcină negativă, organizat într-o structură în formă de fagure, structură ce-i oferă acestuia capacitatea unică de a atrage metalele grele și materialele radioactive. Zeolitul este frecvent menționat ca o sită moleculară prin care se elimină eficient diferitele toxine, viruși și alți contaminanți din organism.

Argila are capacitatea de a absorbi și neutraliza radicalii liberi, favorizează eliminarea toxinelor din organism și stimulează sistemul imunitar al organismului. Este recomandat în scopul îmbunătățirii calității vieții: eliminarea toxinelor, reducerea stresului oxidativ, scăderea gradului de îmbătrânire a celulelor și țesuturilor, mărirea randamentului fizic și psihic. Este un antiviral și imunostimulator foarte eficient.

Zeolitul este foarte bogat în minerale: fier, calciu, magneziu, siliciu, sodiu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, cobalt, mangan, aluminiu.

Suplimentele care conțin zeolit sunt recomandate în tratamentul celor care suferă de anumite afecţiuni:

  • Afecțiuni gastro-intestinale deoarece realizează normalizarea secreției gastrice, favorizează cicatrizarea rănilor gastrice și previne contracțiile spastice și durerea: ulcer, gastrită, colită, enterocolită, rectocolită, hemoroizi, constipație, pancreatită cronică, colecistită fără calculi, diaree, dizenterie;
  • Afecțiuni ale aparatului cardiovascular deoarece normalizează ritmul cardiac, tensiunea arterială, normalizează nivelul colesterolului sangvin: hipertensiune arterială de origine renală, hipotensiune, îmbunătățirea circulației arteriale și venoase;
  • Afecțiuni ale sistemului nervos central prin eliminarea tensiunii musculare si spasmelor musculare, efect tonic pe sistemul nervos prin combaterea stresului;
  • Afecțiuni hepatice și renale deoarece favorizează funcționarea în parametri normali a ficatului și rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei și creatininei prin îmbunătățirea metabolismului și circulației.
  • Afecțiuni tumorale: în timpul și după tratamentul chimioterapic, reduce nevoia de analgezice și narcotice, crește nivelul de fier sangvin, favorizează refacerea celulelor roșii;
  • Afecțiuni dermatologice și cosmetice, argila este un component de bază, datorită efectelor antioxidate care încetinesc procesele de îmbătrânire. Ea mai poate fi folosită cu succes în tratarea psoriazisului, acneei, urticariei, iritațiilor pielii sau a altor probleme ale epidermei.

Una dintre cele mai cunoscute utilizări ale argilei o reprezintă curele de detoxifiere. Argila are un efect antitoxic foarte puternic, are capacitatea de legare a toxinelor și de eliminare a lor.

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

Mai sănătoasă, mai frumoasă