HappyColon

Detoxifierea – primul pas către o viață sănătoasă!

Mecanismele naturale de detoxifiere ale corpului pot fi depaşite din cauza alimentaţiei nesănătoase şi a vieţii într-un mediu din ce în ce mai poluat.

alimentatie nesanatoasa

Mecanismele naturale de detoxifiere ale corpului pot fi depaşite din cauza alimentaţiei nesănătoase şi a vieţii într-un mediu din ce în ce mai poluat.

Alimentaţia nesănătoasă este o importantă sursă de aditivi alimentari (coloranţi chimici, emulgatori, potenţiatori de gust, stabilizatori, conservanţi). Viața noastră de zi cu zi se desfășoară într-un mediu din ce în ce mai poluat: apa, aerul, pământul sunt contaminate cu deșeuri toxice care ajung în cele din urmă în organismul nostru. Pe de altă parte, activitatea intensă cotidiană ne lasă puțin timp pentru efort fizic. Ajungem să facem compromisuri alimentare care nu rămân fără repercusiuni asupra organismului nostru. Corpul nostru încearcă să lupte împotriva toxinelor acumulate prin mecanismele sale naturale de detoxifiere: colonul, ficatul, rinichii, plămânii, pielea. Uneori însă organismul nostru poate fi depășit de cantitatea mare de toxine acumulate și se poate ajunge la probleme grave de sănătate.

Pentru a evita acest lucru este nevoie de cel puțin o cură de detoxifiere la fiecare 6 luni.

Ce este detoxifierea?

Detoxifierea înseamnă sănătate!

Detoxifierea este procesul natural de eliminare a toxinelor din organism. Colonul, plămânii, ficatul, rinichii, pielea sunt organele care contribuie la detoxifierea organismului.

detoxifierea inseamna sanatate

Detoxifierea înseamnă sănătate!

Curele de detoxifiere au o istorie de mii de ani, fiind cunoscute încă din antichitate. Uneori au fost utilizate ca metode de vindecare, alteori ca tratamente de reîntinerire și regenerare. Rezultatul este surprinzător și constă în îmbunătățirea tonusului general, în pierderea kilogramelor nedorite și în recuperarea mai rapidă din eventualele afecțiuni existente. Pierderea unor kilograme inestetice, ameliorarea celulitei, eliminarea senzației de balonare și îmbunătățirea aspectului pielii sunt doar câteva beneficii suplimentare pe care le aduce o cură de detoxifiere.

La ora actuală se știe că detoxifierea este o necesitate. Dacă nu facem acest lucru, apar o serie de tulburări, inițial minore, dar care se vor agrava în timp: balonări, constipație, flatulență, digestie proastă, se ajunge la creștere în greutate, oboseală cronică, predispoziție pentru boli (imunitate scăzută), alergii, tulburări de concentrare, dureri de cap (migrene), depresie, apetit sexual scăzut, infertilitate.

Cea mai bună metodă de detoxifiere este curățirea colonului. În colon se acumulează cele mai multe toxine care sunt puse în recirculație, afectând întregul organism.

Primul lucru pe care ar trebui să îl facem pentru sănătatea noastră este o cură de detoxifiere a colonului!

Cea mai eficientă metodă de detoxifiere a colonului este folosirea plantelor și în special a fibrelor. În acest sens, vine în mod natural alegerea curei de detoxifiere cu Happy Colon, supliment alimentar 100% natural cu fibre de in şi psyllium. Happy Colon este o combinaţie de 7 plante şi argilă, special selectate, care ajută organismul în procesul de detoxifiere şi reglează natural funcţionarea normală a tubului digestiv.

Happy Colon Ingrediente Naturale suta la suta

Happy Colon – Ingrediente 100% Naturale

Comanda acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Comanda acum Happy Colon la doar 99 de lei!

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

Mai sănătoasă, mai frumoasă