HappyColon

Am cu 10 kilograme mai puţin

Foarte mulţi ani am amânat momentul în care să încep o cură de slăbire deşi îmi doream nespus să revin la dimensiunile de dinainte de a naşte. Dar nu reuşeam să mă mobilizez pentru un efort aşa mare. Am aflat însă de Happy Colon şi am căpătat curaj, ştiind că voi avea un ajutor în plus. Astfel mi-am făcut un plan complet pentru schimbarea stilului de viaţă, iar din broşura Happy Colon am aflat multe lucruri care mi-au fost de folos.

Sunt foarte încântată de cum au mers lucrurile. Timp de 2 luni am luat câte 2 doze de Happy Colon cu iaurt, dimineaţa şi seara, iar rezultatele au fost spectaculoase: nu mai sunt balonată, mănânc mai puţin şi mai sănătos, nu-mi mai este poftă de dulciuri şi consum peste 2 litri de apă pe zi. Iar dimineaţa când mă urc pe cântar văd cu 10 kilograme mai puţin.

Şi pentru că am ajuns la greutatea pe care mi-o doream, am decis să continui cu o singură linguriţă de Happy Colon pe zi (eu prefer să o iau seara pe la ora 8 pentru că astfel nu mai mănânc nimic după această oră). Simt că aşa mă pot meţine în formă, plină de energie şi cu poftă de viaţă.

Fetelor, vă recomand din suflet să începeţi cura cu Happy Colon dacă vreţi să slăbiţi! Sunt sigură că veţi fi încântate!

Mihaela T., 39 ani, Piteşti

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Adresa de email nu va fi afisata. Required fields are marked *

Mai sănătoasă, mai frumoasă